Deze pagina is specifiek gemaakt voor telefonische acquisitie. Hieronder staat de propositie van BJK. Deze is tevens vertaald naar een emailbericht die vanuit een standaard template verzonden kan worden als er gevraagd wordt voor informatie via de email. Na het verzenden van de email dient via de link onderin deze pagina het formulier ingevuld te worden zodat de informatieverzending is geregistreerd.

Kort samengevat biedt BJK gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten u meer juridische zekerheid en gemak als het gaat over effectief incasseren. En dit vaak ook nog een keer tegen lagere kosten dan via een regulier incassobureau. Wij lichten het graag even toe.

Incasseren, de gerechtsdeurwaarder maakt het verschil.

Incasseren via een gerechtsdeurwaarder maakt de kans dat uw vordering ook daadwerkelijk geïncasseerd wordt een stuk groter. In de praktijk blijkt steeds vaker dat een incassotraject via een regulier incassobureau duurder is en langer loopt. Door juridische fouten lopen opdrachtgevers ook vaak de vergoeding van de gemaakte incassokosten mis. Overig weten notoire wanbetalers uit ervaring dat incassobureaus maar beperkt zijn in hun incassomogelijkheden. <lees verder>

Online dienstverlening, snel, effectief en eenvoudig.

Naast tips en belangrijke informatie over onze dienstverlening, vindt u ook een aantal online tools op onze website. Handig, want zo kunt u vanaf uw werkplek snel en eenvoudig de nodige zaken regelen en zonder dat u het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. U kunt eenvoudig de hoogte van incassokosten berekenen of een Nederlands- of Duitstalige aanmaning verzenden. U hoeft alleen maar de nodige gegevens en bedragen in te vullen en de rest gaat vanzelf. Mocht een laatste aanmaning geen baat hebben, dan kunt u eenvoudig een incassotraject starten, door ons een online dossier te laten openen.

Meer informatie.

Vindt hier een verkort bedrijfsprofiel van BJK gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten. 

Registreer hier de gegevens over een verzonden informatieaanvraag per email.

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen