Deurwaarderskantoor en incassobureau in 1!

BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten (Van den Bos, Jansen en Kersten) heeft als actieve dienstverlener ruim 60 jaar ervaring in debiteurenbeheer, het incasseren van vorderingen, het voeren van juridische procedures en het uitvoeren van ambtelijke taken. Onze incassospecialisten en deurwaarders zijn daarom staat om in heel Nederland snel, efficiënt en correct vorderingen te incasseren bij bedrijven en particulieren. Ook als de rechtelijke weg nog niet bewandeld is.

Incasso

Indien uw debiteur na diverse aanmaningen niet overgaat tot betaling kunt u de hulp inschakelen van ons als incassobureau. Onze specialisten zijn doelgericht en daadkrachtig. Wij kunnen uw debiteur(en) op de juiste manier benaderen, zodat verdere juridische stappen niet ondernomen hoeven worden.

Juridische procedure door een beëdigd deurwaarder

Indien de rechtelijke weg wel bewandeld moet worden, wordt er voor u een gerechtelijke procedure gevoerd, wordt u voorzien van juridisch advies of wordt een vonnis ten uitvoer gelegd. Dat gebeurt door een beëdigd deurwaarder van BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten. Tegen een concurrerend tarief en zonder tussenkomst van dure externe partijen. In gemiddeld 75% van de incassozaken worden de kosten namelijk op de debiteur verhaald en zijn de kosten voor u als schuldeiser nihil.

Eén aanspreekpunt

Wij kunnen u dus het gehele traject begeleiden, als incassobureau en eventueel uiteindelijk als deurwaarder. BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten richt zich met haar expertise op debiteuren in Overijssel en Gelderland, bijvoorbeeld in Deventer, Enschede, Almelo, Hengelo, Apeldoorn en Arnhem. Wij hebben een landelijk netwerk van lokale partners, die elk expert zijn in hun eigen regio. Immers een schuldenaar uit Den Haag behoeft vaak een andere aanpak dan een debiteur uit Deventer. Zo heeft u één aanspreekpunt en krijgt u toch de gedegen kennis van de regionale omstandigheden.