Zoekt u een gerechtsdeurwaarder of incassobureau?

Wij bieden u als BJK gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten één aanspreekpunt voor al uw financiële en juridische vraagstukken. Van debiteurenbeheer en (buitenland) incasso tot juridisch advies. En van gerechtelijke procedures, de executie van een vonnis tot het opstellen van bewijsrapportages. Ons kantoor is gevestigd in Deventer, maar we werken door heel Nederland.

BJK, voor wie?

Ons team bestaat uit gerechtsdeurwaarders, juridisch specialisten, incasso medewerkers en een stevige backoffice. Onze opdrachtgevers zijn zowel MKB- als (inter-)nationale bedrijven. Daarnaast werken wij voor de overheid- en semi-overheidsinstanties en organisaties als woningbouwverenigingen, uitvaart- en zorgverzekeraars, nutsbedrijven, banken en particulieren. Hierdoor hebben wij veel kennis van en ervaring met verschillende bedrijfstakken en markten.

BJK en de advocatuur.

Als advocaat bent u bij BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten aan het juiste adres. Wij bieden u een effectieve combinatie van regionale expertise, persoonlijk contact en één loket voor een snelle afhandeling van al uw zaken in heel Nederland.

Incasso: De gerechtsdeurwaarders van BJK maken het verschil.

Wij treden op als incassobureau en als gerechtsdeurwaarder. Een regulier incassobureau heeft maar zeer beperkte bevoegdheden en kan geen gerechtelijke procedures voeren, of een vonnis ten uitvoer leggen. Dat kunnen wij als beëdigd gerechtsdeurwaarder wel. En dat maakt het verschil, want zo heeft u dus meer kans om een vordering ook echt te incasseren.

Het werkgebied van BJK gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten.

Ons werkgebied is voornamelijk Overijssel en Gelderland. Daar zijn wij actief in onder andere de steden en omgeving van Deventer, Enschede, Almelo, Hengelo, Zutphen, Zwolle, Apeldoorn en Arnhem. Wij hebben een landelijk netwerk van lokale partners, die elk expert zijn in hun eigen regio.

De persoonlijke en online dienstverlening van BJK.

Wilt u uw vraagstuk persoonlijk bespreken, dan is een afspraak zo gepland. Kent u de weg en kiest u voor het gemak om alles vanaf uw werkplek te regelen, dan kan dat met onze online dienstverlening heel eenvoudig. Maak uw eigen online dossier aan of stuur aanmaningen via onze website. Als dit niet genoeg blijkt te zijn, dan kunt u eenvoudig met een paar muisklikken een incasso opdracht geven. Zo makkelijk is het.

 

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen