Opdrachtgevers vormen voor ons het middelpunt.

 

Pre-incasso versturen

Met een pre incasso opdracht kunt u een laatste betalingsverzoek versturen uit naam van ons deurwaarderskantoor.

U heeft uw klant al meerdere malen een betalingsverzoek gezonden en uiteindelijk een 14-dagenbrief volgens de Wet Incassokosten. Ondanks al deze moeite heeft uw klant nog steeds niet betaald. Moet u uw vordering nu uit handen geven aan de deurwaarder?

Een pre incasso opdracht vaak doeltreffend.

Een pre incasso is een laatste officiële waarschuwing uit naam van van den Bos Jansen & Kersten gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten. De ervaring leert dat men na een officiële sommatie vaak overgaat tot betalen.

Om deze dienstverlening zo betaalbaar mogelijk te maken, biedt van den Bos Jansen & Kersten deze dienst online aan. U voert zelf uw gegevens en de gegevens van uw debiteur in, inclusief de openstaande vorderingen, en uw pre incasso wordt aangemaakt en geaccordeerd door de gerechtsdeurwaarder. Uw debiteur ontvangt uit naam van van den Bos Jansen & Kersten een email. Voor een voorbeeld kunt u hier klikken. De kosten voor deze service bedragen € 7,50 excl. BTW. U ontvangt hiervan een factuur per email.

Uw debiteur krijgt de gelegenheid binnen 8 dagen het openstaande bedrag op uw bankrekening te storten, of binnen 8 dagen contact met u op te nemen. Het is voor uw debiteur niet mogelijk te reageren op de pre incasso e-mail. Heeft uw debiteur na deze termijn geen actie ondernomen, dan kunt ter verdere behandeling een email sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg ter volledigheid een afschrift van de pre incasso factuur toe als bijlage.

 

Snel en veilig zaken doen vraagt om maatwerk. Ga hier naar uw persoonlijke online dashboard.

  • Online laatste aanmaning
  • Incasso opdracht opgeven
 
  • Online dossierinformatie
  • Registreren online diensten
     
 
 

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen