Van den Bos, Jansen & Kersten staat voor het snel en doelgericht bedienen van onze opdrachtgevers. Wij hanteren een stevige aanpak wanneer de situatie erom vraagt, maar houden ook het menselijke aspect in de gaten.

Vanuit onze jarenlange ervaring is deze manier van werken het meest effectief en werkbaar gebleken. Wij zijn van mening dat incasso met een menselijk gezicht mogelijk is. In ons handelen verliezen wij de belangen van de klant niet uit het oog, maar houden wij ook terdege rekening met de financiële positie van de debiteur.

Ervaring heeft geleerd dat zowel de opdrachtgever als de schuldenaar in sommige gevallen niet bij een te harde aanpak is gediend. Wanneer de debiteur bijvoorbeeld niet in staat is om zijn schulden te voldoen is het vaak beter om een compromis te zoeken. Van den Bos, Jansen & Kersten heeft de opvatting dat in deze gevallen beter een regeling getroffen kan worden met de schuldenaar in kwestie. Een gerechtelijke procedure kan door het hoge kosten risico zelfs averechts werken.

 

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen