Opdrachtgevers vormen voor ons het middelpunt.

 

Incassobureau Overijssel

Wanneer u er ondanks verschillende herinneringen maar niet in slaagt om een openstaande factuur bij uw debiteur te innen, kunt u overgaan tot het inschakelen van een incassobureau in Overijssel (Deventer). In dat geval zijn wij van BJK Gerechtsdeurwaarders Incassospecialisten u graag van dienst. Met daadkrachtig optreden weten wij veelal de gang naar de rechter te voorkomen en het u verschuldigde bedrag alsnog te incasseren. Mocht een rechtszaak echter onvermijdelijk zijn, dan staan wij ook in dit juridische proces bij.

Contact opnemen 

Wanneer schakelt u ons incassobureau in Overijssel in?

Ons advies is om er eerst in onderling overleg met uw debiteur uit te komen. Mocht dit mondeling geen effect sorteren, herinner uw klant dan schriftelijk. Wanneer ook dit bij herhaling niets oplevert wordt het tijd om ons incassobureau in Overijssel in te schakelen. Wij trachten op een nette manier, waar mogelijk met oog voor het behoud uw relatie met uw klant, het bedrag te innen.

Dit laatste is voor ons van essentieel belang. Een incassobureau inschakelen zou altijd de laatste stap moeten zijn. Althans, u kunt ons natuurlijk altijd eerder in het proces om advies vragen, maar de vordering uit handen geven heeft soms als neveneffect dat de verhouding met uw klant ernstig verstoord raakt. Probeer dus eerst zelf te achterhalen waarom de rekening nog niet betaald is. Mocht hieraan geen opzet ten grondslag liggen, dan is het raadzaam om samen tot een regeling te komen.

De werkwijze van ons incassobureau in Overijssel

Wanneer u zich bij ons incassobureau in Overijssel meldt, is onze eerste stap te kijken in welke fase van de vordering u zich bevindt. Hoelang is de betalingstermijn al overschreden? Heeft u al herinneringen en/of aanmaningen verstuurd? Heeft uw debiteur aangegeven wat de reden is van het achterwege blijven van de betaling tot dusver? Op basis daarvan kunnen we bepalen of we bijvoorbeeld moeten overgaan tot ingebrekestelling of dat buitengerechtelijke incassokosten van toepassing zijn. Hoe we uw klant zullen benaderen stemmen we vervolgens nauwgezet met u af, alvorens we tot actie overgaan. Ondertussen kunt u via uw online dossier de vorderingen op ieder moment inzien.

Wat kost het u om een incassobureau in te schakelen?

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de kosten voor het inschakelen van ons Overijsselse incassobureau. Deze zijn echter afhankelijk van uw specifieke zaak. Wel is het zo dat er wettelijke richtlijnen zijn om de maximale incassokosten te berekenen. De wet schrijft voor dat er over de eerste 2.500 euro van het totaalbedrag maximaal 15 procent gerekend mag worden, over de volgende 2.500 euro 10 procent, 5 procent over de daaropvolgende 5000 euro, 1 procent over de 190.000 euro daarboven en over alles wat daarboven komt 0,5 procent. In veel gevallen kunnen de kosten voor het inschakelen van ons incassobureau in Overijssel overigens worden verhaald op uw wanbetalende debiteur.

Neem contact met ons op

Heeft u ook te kampen met een debiteur die verzuimt uw factuur te betalen? Dan kunt u voor advies of voor het uit handen geven van uw vordering altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0570-665190 en u kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De specialisten van ons incassobureau in Overijssel denken graag mee om tot de voor u best mogelijke oplossing te komen.

Heeft u een klacht?

Heeft u een geschil met BJK gerechtsdeurwaarders? Of wilt u een klacht indienen tegen een (toegevoegd) gerechtsdeurwaarder? Neemt u dan eerst schriftelijk contact op met BJK via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Wij nemen uw klacht in behandeling en houden u op de hoogte van de afhandeling.

Komt u er met ons zelf niet uit of bent u het niet eens met de afhandeling van de klacht?

Dan kunt u zich met uw klacht wenden tot de Rechtbank Amsterdam kamer voor Gerechtsdeurwaarders. Let wel op! Hier zijn kosten aan verbonden van € 50 per klacht.

Meer informatie over de klachtenprocedure kun u hier vinden: https://www.kbvg.nl/6387/ik-heb-een-vordering/klachtprocedure.html Beslag:

Er is door de deurwaarder beslag gelegd op uw eigendommen (inboedel, auto, inventaris, woning).

In de papieren die u heeft gekregen staat waar beslag op ligt.

Meestal kunt u een verkoop van de in beslag genomen eigendommen nog voorkomen door te betalen of door een regeling te treffen.
Neem dus zo snel mogelijk contact op.

Uitleg over het beslag in andere talen:

Beslag op auto/inboedel Nederlands 
Beslag op auto/inboedel Engels 
Beslag op auto/inboedel Duits 
Beslag op auto/inboedel Frans 
Beslag op auto/inboedel Turks 
Beslag op auto/inboedel Arabisch

Hoe plaatst u het online dashboardicoon op uw bureaublad.
Wilt u liever rechtstreeks inloggen op het online dashboard voor opdrachtgevers? Hier vindt u de instructie om het online dashboardicoon op uw bureaublad, in uw taakbalk of in Windows 10 start te plaatsen. U hoeft dan niet meer via onze website naar het online dashboard, maar via het icoon komt u rechtstreeks op het online dashboard.

Plaats icoon op uw bureaublad.
Het icoon op uw bureaublad met de browser Internet Explorer.
U gaat naar deurwaarders.com en navigeert naar het onderdeel online dashboard. U gaat met uw muis op een blanco deel van de pagina staan en klikt op uw rechter muisknop. U selecteert ‘snelkoppeling maken’.

online dashboardicoon plaatsen


Het icoon op het bureaublad plaatsen met de browser van Chrome. U gaat deurwaarders.com en navigeert naar het onderdeel online dashboard. U gaat met uw muis naar de drie de 3 puntjes rechtsboven en selecteert 'meer hulpprogramma's'. Daarna klikt u op ‘snelle link maken’.

online dashboardicoon plaatsen


Meer informatie om het icoon via de browser van Safari
 op uw bureaublad plaatsen vindt u hier.


Plaats icoon in uw taakbalk of in het startmenu van Windows.
Om het icoon in uw Windows start menu of taakbalk te zetten moet u gebruik maken van de internet browser Edge. U opent de browser Edge en gaat naar deurwaarders.com. U navigeert naar het online dashboard en ziet rechtsboven in de browser drie stippen staan. Als u daarop klikt, kunt u klikken op ‘Deze pagina vastmaken aan de taakbalk’ of ‘Deze pagina aan start vastmaken’.

online dashboardicoon plaatsen Beslag:

Er is door de deurwaarder beslag gelegd op uw roerende zaken (inboedel, auto, inventaris enzovoort).

In de papieren die u heeft gekregen staat waar beslag op ligt en wanneer de spullen verkocht zullen worden.
U kunt dit nog voorkomen door te betalen en soms door een regeling te treffen.

uitleg over het beslag in andere talen:

Beslag op auto/inboedel Nederlands 
Beslag op auto/inboedel Engels 
Beslag op auto/inboedel Duits 
Beslag op auto/inboedel Frans 
Beslag op auto/inboedel Turks 
Beslag op auto/inboedel Arabisch

 

Snel en veilig zaken doen vraagt om maatwerk. Ga hier naar uw persoonlijke online dashboard.

  • Online laatste aanmaning
  • Incasso opdracht opgeven
 
  • Online dossierinformatie
  • Registreren online diensten
     
 

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen