Incassobureau in de buurt van Apeldoorn

U kunt de hulp van ons incassobureau nabij Apeldoorn inschakelen indien uw debiteur na diverse aanmaningen niet overgaat tot betaling. Door de jarenlange ervaring van onze incassospecialisten bij BJK Gerechtsdeurwaarders & Incassospecialisten, weten zij daadkrachtig en effectief uw vordering te innen. Een gerechtelijke procedure is in de meeste gevallen niet meer nodig. Mocht dit wel het geval zijn, dan kunnen wij u ook in dit traject ondersteunen. Onze gerechtsdeurwaarders zijn wettelijk bevoegd om juridische stappen te ondernemen.

Neem direct contact op!

Hoe gaat een incassobureau te werk?

Als incassobureau in de regio Apeldoorn / Stedendriehoek, kijken wij allereerst naar de fase van de vordering. Hierna kunnen wij bepalen welke stappen er nodig zijn. Facturatie, ingebrekestelling of buitengerechtelijke incasso bijvoorbeeld. Ons incassosysteem wordt altijd afgestemd op uw organisatie en wensen. Een van de belangrijkste uitgangspunten van ons incassobureau voor de omgeving Apeldoorn, is de relatie met uw klant. De ene klant heeft een stevige aanpak nodig, terwijl in andere gevallen het belangrijk is om een tussenweg te vinden. Daarom bepalen wij samen met u hoe de klant/debiteur benaderd wordt. Indien u een incassotraject start, houden wij u als incassobureau nabij Apeldoorn op de hoogte middels dossier. Deze dossiers kunt u online inzien. Zo houdt u grip op de situatie.

Wenst u een deurwaarder in de buurt van ApeldoornArnhemEnschedeZutphenAlmelo of Hengelo in te schakelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De kosten van een incassotraject

De kosten van een incassotraject kunnen vaak voor een groot deel verhaald worden op de debiteur. Voor de hoogte van de incassokosten die u kunt berekenen aan uw debiteur, geldt er sinds 2012 een wet. Meer informatie over deze incassokosten vindt u hier.

De diensten van ons incassobureau in de omgeving Apeldoorn

Als incassobureau kunnen wij in Apeldoorn en omstreken uw vorderingen voor u innen. De gerechtelijke weg is dan nog niet bewandeld. Naast een buitengerechtelijk incassotraject, zijn wij u ook van dienst op het gebied van: Debiteurenbeheer; kredietinformatie; buitenland incasso; juridisch advies; de gerechtelijke procedure; executie van vonnis; beslaglegging. Wilt u een incassotraject voorkomen, dan kunt u gebruik maken van ons debiteurenbeheer. Wij kijken dan samen met u hoe openstaande vorderingen/een incassotraject voorkomen kan worden. Wij kunnen daarnaast ook vorderingen innen bij een buitenlandse debiteur en u voorzien van kredietinformatie. Naast incassobureau in de regio Apeldoorn, zijn wij ook een bevoegd deurwaarderskantoor. Voordat de gerechtelijke weg wordt bewandeld, wordt uw dossier door ons beoordeeld op de kans van slagen (juridisch advies). De vervolgstappen zijn de gerechtelijke procedure en executie van het vonnis. Kan er niet aan dit vonnis worden voldaan, dan kunnen onze deurwaarders beslag leggen op bijvoorbeeld het loon van de schuldenaar.

Contact opnemen met ons incassobureau in de buurt van Apeldoorn

Heeft u te maken met een openstaande vordering bij een debiteur en wilt u de hulp inschakelen van een incassobureau bij Apeldoorn? Onze incassospecialisten helpen u graag. Neem contact op met ons incassobureau nabij Apeldoorn via 0570 - 66 51 90 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Neem direct contact op!

 

 

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen