Deurwaarder nodig in regio Almelo

Wanneer u een opdracht heeft voltooid, maar de factuur niet betaald wordt kan uw liquiditeit onder druk komen te staan. Dat is vervelend omdat uw eigen leveranciers en medewerkers ook betaald willen worden. Heeft u de klant al een aantal keren tevergeefs gebeld over de openstaande factuur? Of ziet u er als een berg tegenop om de klant te bellen? Niet nodig! BJK Gerechtsdeurwaarders & Incassospecialisten helpt u graag. Wij opereren op het snijvlak van het zakelijke en juridische verkeer en functioneren tegelijkertijd als intermediair tussen de verschillende partijen. Dat doen wij snel en accuraat! Wenst u een deurwaarder in de buurt van Almelo, ApeldoornArnhemEnschedeZutphen of Hengelo in te schakelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem direct contact op!fincas

Bespaar tijd en geld door een deurwaarder in te schakelen!

Voor veel mensen zijn de termen deurwaarderskantoor en incassobureau in Almelo één pot nat, maar er zijn wel degelijk verschillen. Eén van de verschillen is dat een incassobureau uit Overijssel (Apeldoorn, Enschede en omgeving) geen officiële wettelijke bevoegdheden heeft. Een incassobureau richt zich in eerste instantie op bemiddelen. Het bureau probeert namens de opdrachtgever een rekening te innen, zonder dat daar gerechtelijke procedures aan te pas komen. Denk hierbij aan het versturen van aanmaningen en het telefonisch contact opnemen met de debiteur. Is dit niet voldoende? Dan moet het incassobureau in Almelo de zaak alsnog uit handen geven aan een deurwaarder. Als regionale deurwaarder kennen wij veel van de debiteuren en daarnaast levert het inschakelen van een deurwaarder vlakbij Almelo ook een psychologisch voordeel op. In de praktijk zien we namelijk dat een deurwaarder zoveel gezag heeft dat het meestal niet eens tot een juridische procedure hoeft te komen. Zo bespaart u tijd én geld!

Dé deurwaarder voor Almelo e.o.

Almelo is een stad in de regio Twente met circa 72.000 inwoners en veel bedrijvigheid. Bedrijvigheid vindt u o.a. in de Bornsestraat, de Buitenhaven, het Dollegoor, het Wendelgoor, Noordbroek, de Turfkade en op de terreinen Twentepoort en het Bedrijvenpark Twent. Is uw onderneming in Almelo gevestigd? En heeft u last van slecht betalende debiteuren? Dan is het raadzaam een deurwaarder die bekent is in Almelo in te schakelen. Deurwaarderskantoor BJK Gerechtsdeurwaarders & Incassospecialisten heeft al veel bedrijven uit Twente geholpen. Onze ervaren medewerkers weten dat debiteuren een onderneming kunnen maken of breken!

Deurwaarderskantoor BJK Gerechtsdeurwaarders & Incassospecialisten

Heeft u vragen? Of wilt u uw opdracht direct uit handen geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel via 0570 - 665190. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur telefonisch te bereiken. Deurwaarderskantoor BJK Gerechtsdeurwaarders & Incassospecialisten is dé oplossing wanneer u een deurwaarder vlakbij Almelo zoekt!

Neem direct contact op!

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen