Deurwaarder Hengelo

Zoekt u een deurwaarder in de omgeving Hengelo? BJK Gerechtsdeurwaarders & Incassospecialisten helpt u graag. In opdracht van bedrijven en particulieren incasseren wij vorderingen snel, daadkrachtig maar vooral correct. Zo ontvangt u uw geld, zonder dat -indien u dit wenst- de relatie met uw debiteur beschadigt.

Neem direct contact op!

BJK: van incassospecialist tot deurwaarder in Hengelo en omstreken

Een openstaande vordering is erg vervelend, het heeft immers invloed op uw liquiditeit. Gaat uw debiteur na herhaaldelijke poging niet over tot betaling? Dan is de eerste stap een incassobureau nabij Hengelo, EnschedeApeldoorn of omgeving inschakelen. Wanneer dit traject niet succesvol blijkt, kan er over worden gegaan tot een gerechtelijke procedure. In dat geval schakelt u een deurwaarder rondom Hengelo in. Een incassobureau uit Overijssel heeft namelijk geen wettelijke bevoegdheden. Bij deurwaarderskantoor BJK kunt u terecht voor het hele traject: van incassotraject tot het inschakelen van een deurwaarder. Ons team, bestaande uit incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders, staat graag voor u klaar.

Kennis en ervaring bij het deurwaarderskantoor in de omgeving Hengelo

Daadkrachtig en correct incasseren begint bij kennis van de regio. Daarom heeft u bij BJK contact met één vaste deurwaarder werkzaam rondom Hengelo. Eén vast aanspreekpunt die de regio kent. Daarnaast hebben wij als incassobureau en gerechtsdeurwaarder al meer dan 60 jaar ervaring. Deze kennis en ervaring delen wij graag met u. Onze dienstverlening beperkt zich namelijk niet tot het innen van openstaande vorderingen. Wij adviseren u ook over het voorkomen hiervan, beoordelen uw aanmaningen en geven u juridisch advies. De kosten kunnen in de meeste gevallen verhaald worden op de debiteur. Tevens werken wij niet met dure externe partijen, omdat wij het gehele traject kunnen begeleiden. Meer informatie over de kosten van een deurwaarder in de omgeving Hengelo vindt u hier.

Onze deurwaarders zijn tevens werkzaam in de regio's ApeldoornAlmeloEnschedeArnhemZutphen en omgeving! 

Een incassospecialist of deurwaarder nabij Hengelo benaderen

Haalt een incassotraject niks uit en wilt u een deurwaarderskantoor bij Hengelo benaderen? Of wilt u de hulp van een incassospecialist inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0570 - 66 51 90. Een e-mail sturen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Rechtszekerheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat wij als deurwaarder rondom Hengelo uw rekening tot de laatste cent incasseren.

Neem direct contact op!

 

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen