Incassobureau Overijssel

Wanneer u er ondanks verschillende herinneringen maar niet in slaagt om een openstaande factuur bij uw debiteur te innen, kunt u overgaan tot het inschakelen van een incassobureau in Overijssel (Deventer). In dat geval zijn wij van BJK Gerechtsdeurwaarders & Incassospecialisten u graag van dienst. Met daadkrachtig optreden weten wij veelal de gang naar de rechter te voorkomen en het u verschuldigde bedrag alsnog te incasseren. Mocht een rechtszaak echter onvermijdelijk zijn, dan staan wij ook in dit juridische proces bij.

Neem direct contact op!

Wanneer schakelt u ons incassobureau in Overijssel in?

Ons advies is om er eerst in onderling overleg met uw debiteur uit te komen. Mocht dit mondeling geen effect sorteren, herinner uw klant dan schriftelijk. Wanneer ook dit bij herhaling niets oplevert wordt het tijd om ons incassobureau in Overijssel in te schakelen. Wij trachten op een nette manier, waar mogelijk met oog voor het behoud uw relatie met uw klant, het bedrag te innen.

Dit laatste is voor ons van essentieel belang. Een incassobureau inschakelen zou altijd de laatste stap moeten zijn. Althans, u kunt ons natuurlijk altijd eerder in het proces om advies vragen, maar de vordering uit handen geven heeft soms als neveneffect dat de verhouding met uw klant ernstig verstoord raakt. Probeer dus eerst zelf te achterhalen waarom de rekening nog niet betaald is. Mocht hieraan geen opzet ten grondslag liggen, dan is het raadzaam om samen tot een regeling te komen.

Wenst u een deurwaarder in de buurt van Overijssel, ApeldoornArnhemEnschedeZutphenAlmelo of Hengelo in te schakelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De werkwijze van ons incassobureau in Overijssel

Wanneer u zich bij ons incassobureau in Overijssel meldt, is onze eerste stap te kijken in welke fase van de vordering u zich bevindt. Hoelang is de betalingstermijn al overschreden? Heeft u al herinneringen en/of aanmaningen verstuurd? Heeft uw debiteur aangegeven wat de reden is van het achterwege blijven van de betaling tot dusver? Op basis daarvan kunnen we bepalen of we bijvoorbeeld moeten overgaan tot ingebrekestelling of dat buitengerechtelijke incassokosten van toepassing zijn. Hoe we uw klant zullen benaderen stemmen we vervolgens nauwgezet met u af, alvorens we tot actie overgaan. Ondertussen kunt u via uw online dossier de vorderingen op ieder moment inzien.

Wat kost het u om een incassobureau in te schakelen?

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de kosten voor het inschakelen van ons Overijsselse incassobureau. Deze zijn echter afhankelijk van uw specifieke zaak. Wel is het zo dat er wettelijke richtlijnen zijn om de maximale incassokosten te berekenen. De wet schrijft voor dat er over de eerste 2.500 euro van het totaalbedrag maximaal 15 procent gerekend mag worden, over de volgende 2.500 euro 10 procent, 5 procent over de daaropvolgende 5000 euro, 1 procent over de 190.000 euro daarboven en over alles wat daarboven komt 0,5 procent. In veel gevallen kunnen de kosten voor het inschakelen van ons incassobureau in Overijssel overigens worden verhaald op uw wanbetalende debiteur.

Neem contact met ons op

Heeft u ook te kampen met een debiteur die verzuimt uw factuur te betalen? Dan kunt u voor advies of voor het uit handen geven van uw vordering altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0570-665190 en u kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De specialisten van ons incassobureau in Overijssel denken graag mee om tot de voor u best mogelijke oplossing te komen.

Neem direct contact op!

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen