• Schulden oplossen
  • Dossierinzage
  • Een regeling treffen
  • Schuld betalen
  • Contact

Heeft u schulden?
Samen lossen we het op.

 

U heeft schulden?

Het hebben van schulden is voor niemand een pretje. Het levert vaak stress op en dit kan zich uiten in diverse lichamelijke en geestelijke klachten. Het is daarom belangrijk om schulden snel op te lossen en daarmee kunt u vaak ook hoge kosten voorkomen. 

Daarom proberen wij er alles aan te doen om, met de informatie die wij hebben, zo snel mogelijk met u in contact te komen. Als wij contact met u hebben kunnen wij samen met u op zoek naar een oplossing voor de schuld(en). Als het niet lukt om met u in contact te komen dan moeten wij meestal een gerechtelijke procedure tegen u starten. De kosten van zo'n rechtszaak zijn hoog en komen voor uw rekening. Het is dus belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons op neemt.

Bijna alle schuldeisers staan open voor een betalingsregeling en wanneer u zo vroeg mogelijk een regeling treft vallen de kosten vaak nog erg mee. Als er al een rechtszaak is gestart of u bent al veroordeeld dan kunt u meestal ook een regeling treffen, maar er komen dan soms nog wel wat kosten bij. Als u een regeling wil treffen klik dan hier. Kunt u uw betalingsregeling een keer niet na komen, neem dan ook contact op! Misschien kunt u een keer uitstel krijgen.

Om uw schulden goed op te lossen moet u wel een goed overzicht van uw geldzaken hebben. U moet bijvoorbeeld goed overzicht krijgen in uw inkomsten en uitgaven om te zien welk bedrag u kunt missen om aflossingen te doen.

Op het internet is veel te vinden over hulp bij het oplossen van schulden en ook bij uw gemeente is een afdeling die zich richt op schuldhulpverlening. 

Wilt u advies en/of hulp bij het aflossen van uw schulden en lukt het u niet door het treffen van een betalingsregeling? Probeer dan gebruik te maken van vrijwillige schuldhulpverlening. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende websites

Geldfit.nl voor hulp in uw eigen regio

Budget Adviesbureau Deventer voor hulp in de gemeenten Deventer, Olst en Wijhe

Koninklijke beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (de KBvG) 

 

 

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen