Snel en veilig zaken doen
vraagt om maatwerk.

 

Deurwaarder Arnhem

Een deurwaarder nabij Arnhem wordt vaak gezien als een laatste redmiddel. Wanneer uw klant de openstaande factuur niet betaalt en u tevergeefs al een aantal maatregelen heeft genomen, rest u nog maar één ding: een deurwaarderskantoor inschakelen. Wilt u een deurwaarder inschakelen? Dan bent u bij BJK Gerechtsdeurwaarders en Incassospecialisten aan het juiste adres. Als deurwaarderskantoor in de regio Arnhem innen wij uw onbetaalde rekeningen op een snelle en nauwkeurige manier. Dat is waar wij in uitblinken!

Contact opnemen 

Bespaar tijd en geld met onze deurwaarder vlakbij Arnhem

Of het nu gaat om een buitengerechtelijke incassotraject, gerechtelijke procedure of tenuitvoerlegging van het vonnis, BJK Gerechtsdeurwaarders en Incassospecialisten voert het traject van incasso tot het vonnis voor u uit. Dat heeft als voordeel dat u geen tussenpersonen in hoeft te schakelen. Denk hierbij aan een extern incassobureau of een advocaat. U bespaart dus tijd en geld! Een bijkomend voordeel is dat het inschakelen van een deurwaarderskantoor dichtbij Arnhem een psychologisch voordeel oplevert. In de praktijk zien we namelijk dat een deurwaarder zoveel gezag heeft dat het meestal niet eens tot een juridische procedure hoeft te komen. Zo bespaart u nog meer tijd en geld!

Dé deurwaarder voor Arnhem en omgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo, ArtEZ hogeschool voor de kunsten en het Nederlands Openluchtmuseum. Het zijn drie van de vele organisaties die in Arnhem, de hoofdstad van de provincie Gelderland, gevestigd zijn. BJK Gerechtsdeurwaarders & Incassospecialisten kent als deurwaarder dichtbij Arnhem de debiteuren uit deze regio. Grote kans dat wij dus weten bij wie we moeten zijn voor het innen van uw onbetaalde rekeningen.

Ons deurwaarderskantoor bij Arnhem inschakelen?

Als klanten uw rekeningen niet betalen komt uw liquiditeit onder druk te staan. Dat heeft negatieve gevolgen voor de financiële gezondheid van uw onderneming. Heeft u ondanks verschillende maatregelen te maken met een klant die niet betaalt? Neem dan gerust contact op met deurwaarderskantoor Van Den Bos, Jansen & Kersten. Dit kan door te bellen naar 0570 - 66 51 90 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. BJK Gerechtsdeurwaarders en Incassospecialisten is de oplossing als u op zoek bent naar een deurwaarder in de buurt van Arnhem!

 

 
 

Opdrachtgevers vormen voor ons
het middelpunt.

Onze opdrachtgevers zijn zowel MKB bedrijven als (inter-) nationale organisaties. Daarnaast werken wij voor de overheid- en semi-overheids-instanties en organisaties als woningbouwverenigingen, uitvaart-verzorgers, zorgverzekeraars, nutsbedrijven, banken en particulieren.

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen