Onze persoonlijke aanpak houdt u scherp.

 

BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten regelt het voor u!

Veel bedrijven ondervinden problemen om onbetaalde rekeningen van buitenlandse bedrijven te incasseren. BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten kan dit probleem snel, effectief en betaalbaar voor u oplossen. Door een internationale samenwerking met lokale goede en betrouwbare incassopartners kunt u via BJK in een groot aantal landen zowel minnelijke als gerechtelijk incasso’s laten verzorgen.

‘No cure - no pay’ tegen een vast tarief (15% in Europa, 25% daarbuiten).

De incasso opdracht geldt voor een zakelijke vordering op een niet in Nederland residerende onderneming. De incasso opdracht geschiedt in het minnelijke traject op basis van No Cure - No Pay. Over het totale geïncasseerde bedrag (hoofdsom + rente + eventuele boetes) wordt een vast tarief berekend van 15% excl. btw binnen Europa en 25% excl. btw buiten Europa. Daarbij is er geen onderscheid waar de vordering wordt voldaan. Als in het minnelijke traject uiteindelijk geen positief resultaat kan worden behaald, wordt op uw verzoek een plan van aanpak voor een gerechtelijk traject en bijbehorende kostenraming opgesteld. Voor dit gerechtelijke traject moet u apart opdracht geven. U komt dus nooit voor onaangekondigde kosten te staan.

Uw buitenland incasso door BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten laten verzorgen?
Neem dan contact op via 0570 66 51 90 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Opdrachtgevers vormen voor ons
het middelpunt.

Onze opdrachtgevers zijn zowel MKB bedrijven als (inter-) nationale organisaties. Daarnaast werken wij voor de overheid- en semi-overheids-instanties en organisaties als woningbouwverenigingen, uitvaart-verzorgers, zorgverzekeraars, nutsbedrijven, banken en particulieren.

Snel en veilig zaken doen vraagt om maatwerk. Ga hier naar uw persoonlijke online dashboard.

  • Online laatste aanmaning
  • Incasso opdracht opgeven
 
  • Online dossierinformatie
  • Registreren online diensten
     
 

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen