Onze persoonlijke aanpak houdt u scherp.

 

BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten regelt het voor u!

Veel bedrijven ondervinden problemen om onbetaalde rekeningen in het buitenland te incasseren. BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten kan dit probleem snel, effectief en betaalbaar voor u oplossen. Door een internationale samenwerking met lokale goede en betrouwbare incassopartners kunt u via BJK in een groot aantal landen incasso’s laten verzorgen.

De kosten zijn afhankelijk van het land. In het buitenland kunnen kosten (meestal) niet worden verhaald op de debiteur. De provisie gaat dan ook van het geïncasseerde bedrag af. 

Over het totale geïncasseerde bedrag (hoofdsom + rente + eventuele boetes) wordt een vast tarief berekend van 15% excl. btw binnen Europa en 25% excl. btw buiten Europa. Meestal met een minimum van € 50 ex BTW.  Daarbij is er geen onderscheid waar de vordering wordt voldaan. Als in het minnelijke traject uiteindelijk geen positief resultaat kan worden behaald, wordt op uw verzoek een plan van aanpak voor een gerechtelijk traject en bijbehorende kostenraming opgesteld. Voor dit gerechtelijke traject moet u apart opdracht geven. U komt dus nooit voor onaangekondigde kosten te staan.

Een Nederlandse Gerechtsdeurwaarder of incassobureau heeft geen bevoegdheid in het buitenland. Zij moeten dus altijd gebruik maken van buitenlandse partners. Indien er vermogensbestanddelen in Nederland zijn, dan kan de NL deurwaarder u wel helpen.

Uw buitenland incasso door BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten laten verzorgen?
Neem dan contact op via 0570 66 51 90 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Opdrachtgevers vormen voor ons
het middelpunt.

Onze opdrachtgevers zijn zowel MKB bedrijven als (inter-) nationale organisaties. Daarnaast werken wij voor de overheid- en semi-overheids-instanties en organisaties als woningbouwverenigingen, uitvaart-verzorgers, zorgverzekeraars, nutsbedrijven, banken en particulieren.

Snel en veilig zaken doen vraagt om maatwerk. Ga hier naar uw persoonlijke online dossier.

 

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen