Onze persoonlijke aanpak houdt u scherp.

 

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Op deze website wordt louter informatie verstrekt over producten en diensten die door het kantoor worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de inhoud op deze website. Hoewel alles in het werk is gesteld om misbruik te voorkomen, is het kantoor niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Verwijzingen naar websites die niet door BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen.

 

 

Opdrachtgevers vormen voor ons
het middelpunt.

Onze opdrachtgevers zijn zowel MKB bedrijven als (inter-) nationale organisaties. Daarnaast werken wij voor de overheid- en semi-overheids-instanties en organisaties als woningbouwverenigingen, uitvaart-verzorgers, zorgverzekeraars, nutsbedrijven, banken en particulieren.

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen