Deze website maakt gebruik van cookies.

We gebruiken alleen cookies om anonieme statistieken bij te houden, Lees meer

Oké, geen probleem.


Juridisch advies door BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten

Komt een incassotraject tot een conflict? Dan kan dit leiden tot een juridische procedure. BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten heeft eigen juristen, die u met kennis van zaken ter zijde staan.

Voordat we een gerechtelijke procedure starten, wordt het dossier door onze juristen beoordeeld op een reële kans van slagen.

De gerechtsdeurwaarder is als enige betrokken bij de feitelijke uitvoering van de verschillende juridische stappen. Wij brengen het exploot uit waarmee de gedaagde voor de rechtbank wordt geroepen (de dagvaarding), voeren de gerechtelijke procedure voor u en met toestemming van de rechtbank leggen wij beslag, op roerende of onroerende zaken of op een bankrekening.

Kortom: voor het gehele traject, van minnelijke incasso tot aan de daadwerkelijke tenuitvoerlegging van het vonnis, kunt u bij de gerechtsdeurwaarders van BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten terecht. Wij zijn onder ander werkzaam in de regio Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo en Arnhem.

Kijk hier voor informatie over de kosten.

 

Online opdracht