Onze persoonlijke aanpak houdt u scherp.

 

Juridisch advies door BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten

Komt een incassotraject tot een conflict? Dan kan dit leiden tot een juridische procedure. BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten heeft eigen juristen, die u met kennis van zaken ter zijde staan.

Voordat we een gerechtelijke procedure starten, wordt het dossier door onze juristen beoordeeld op een reële kans van slagen.

De gerechtsdeurwaarder is als enige betrokken bij de feitelijke uitvoering van de verschillende juridische stappen. Wij brengen het exploot uit waarmee de gedaagde voor de rechtbank wordt geroepen (de dagvaarding), voeren de gerechtelijke procedure voor u en met toestemming van de rechtbank leggen wij beslag, op roerende of onroerende zaken of op een bankrekening.

Kortom: voor het gehele traject, van minnelijke incasso tot aan de daadwerkelijke tenuitvoerlegging van het vonnis, kunt u bij de gerechtsdeurwaarders van BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten terecht. Wij zijn onder ander werkzaam in de regio Deventer, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Hengelo en Arnhem.

Kijk hier voor informatie over de kosten.

 

Opdrachtgevers vormen voor ons
het middelpunt.

Onze opdrachtgevers zijn zowel MKB bedrijven als (inter-) nationale organisaties. Daarnaast werken wij voor de overheid- en semi-overheids-instanties en organisaties als woningbouwverenigingen, uitvaart-verzorgers, zorgverzekeraars, nutsbedrijven, banken en particulieren.

Snel en veilig zaken doen vraagt om maatwerk. Ga hier naar uw persoonlijke online dashboard.

  • Online laatste aanmaning
  • Incasso opdracht opgeven
 
  • Online dossierinformatie
  • Registreren online diensten
     
 

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen