Vacature:

Wij zoeken een ambtelijk bevoegde die enkele dagen per week wil rijden en een aantal dagen in de week op kantoor blijft om losse opdrachten te behandelen. De verhouding is ongeveer 2 dagen rijden 3 dagen kantoorwerk. 


In de kantoorfunctie behandel je de complexe dossiers, de losse opdrachten van collega deurwaarders/advocaten en onderhoud je contacten met opdrachtgevers, debiteuren en derden. 
Je werkt samen met andere afdelingen en behandelt dossiers van A tot Z. 

Wat wij zoeken: 

Wij zoeken een enthousiaste stressbestendige duizendpoot, die met een flinke dosis doorzettingsvermogen accuraat en punctueel dossiers kan behandelen. Je denkt in oplossingen en moet een drive hebben om dossiers positief te kunnen afsluiten. BJK werkt volgens een sociaal verantwoord incasso beleid en je zoekt naar de beste oplossingen voor zowel de schuldeiser als de schuldenaar.

BJK is een typische MKB organisatie met een open werkomgeving en korte lijnen. Collegialiteit is dan ook een belangrijke eigenschap. 

Je werkt in een jong en gezellig team en legt verantwoording af aan een meewerkende leidinggevende en direct aan het MT.

Wat bieden wij:

Een prettige werksfeer, een gezellig team, goede arbeidsvoorwaarden.

Je krijgt veel vrijheid en daarmee ook verantwoordelijkheden.

 

Interesse?

stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen