Openstaande vacatures


Wij zoeken incassomedewerkers voor ons kantoor in Deventer.

In de functie behandel je (complexe) dossiers en onderhoud je contacten met opdrachtgevers, debiteuren en derden. 
Je werkt samen met andere afdelingen en behandelt dossiers van A tot Z. 

Wat wij zoeken: 

Wij zoeken een enthousiaste stressbestendige duizendpoot, die met een flinke dosis doorzettingsvermogen accuraat en punctueel dossiers kan behandelen. Je denkt in oplossingen en moet een drive hebben om dossiers positief te kunnen afsluiten. BJK werkt volgens een sociaal verantwoord incasso beleid en je zoekt naar de beste oplossingen voor zowel de schuldeiser als de schuldenaar.

BJK is een typische MKB organisatie met een open werkomgeving en korte lijnen. Collegialiteit is dan ook een belangrijke eigenschap. 

Je werkt in een jong en gezellig team en legt verantwoording af aan een meewerkende leidinggevende en direct aan het MT.

Wat bieden wij:

Een prettige werksfeer, een gezellig team, goede arbeidsvoorwaarden.

Je krijgt veel vrijheid en daarmee ook verantwoordelijkheden.

Vereisten:

HBO denk & werkniveau (bij voorkeur een juridische opleiding)
Je Nederlandse taalvaardigheid moet zowel schriftelijk als mondeling uitstekend zijn. Andere talen zijn een pre.
Collegialiteit

Wij zoeken bij voorkeur fulltime medewerkers. In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd maar bij gebleken geschiktheid en voortduur van de werkzaamheden kans op een vast dienstverband. 

Interesse? 

Stuur een sollicitatie met C.V. bij voorkeur per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. de heer R.R.J. Kersten.

Voor nadere telefonische informatie omtrent een vacature kunt u contact opnemen met de heer R.R.J. Kersten, tel: 0570-665190

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen