Onze persoonlijke aanpak houdt u scherp.

 

Onze diensten

De gerechtsdeurwaarders van BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten doen meer dan openstaande vorderingen innen: wij zijn ook juridisch specialist. Wij helpen u graag om effectief zaken te doen.

Gerechtsdeurwaarder: ambtenaar én ondernemer

Een gerechtsdeurwaarder is een door de Kroon benoemd openbaar ambtenaar, belast met de ondersteuning van de uitvoering van de rechtspraak. Daarnaast is hij of zij ook een zelfstandig ondernemer die opdrachtgevers adviseert, juridische en incasso-opdrachten uitvoert en ondersteuning biedt bij debiteurenbeheer.

De toegevoegde waarde van BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten

Wij opereren op het snijvlak van het zakelijke en juridische verkeer en functioneren tegelijkertijd als intermediair tussen de verschillende partijen. Wij:

  • Adviseren u aangaande uw debiteurenbeheer, of nemen dit voor u uit handen,
  • voorkomen zakelijke conflicten over betalingen, of lossen deze op,
  • nemen alle stappen in een procedure bij de Sector Kanton van de Rechtbank zelf, wij hoeven hiervoor geen advocaten of andere juristen in te schakelen,
  • door verhoging competentiegrens van de kantonrechter is bij geldvorderingen tot € 25.000,00 geen advocaat meer nodig en kan onze gerechtsdeurwaarder u nog uitgebreider van dienst zijn,
  • kunnen als aanspreekpunt fungeren bij zaken die voor de Rechtbank moeten dienen, waardoor u uw vaste contactpersoon binnen ons kantoor behoudt.

Kortom: de gerechtsdeurwaarders van BJK gerechtsdeurwaarders & incassospecialisten besparen u veel tijd en kosten!

 

 

 

 

Opdrachtgevers vormen voor ons
het middelpunt.

Onze opdrachtgevers zijn zowel MKB bedrijven als (inter-) nationale organisaties. Daarnaast werken wij voor de overheid- en semi-overheids-instanties en organisaties als woningbouwverenigingen, uitvaart-verzorgers, zorgverzekeraars, nutsbedrijven, banken en particulieren.

Snel en veilig zaken doen vraagt om maatwerk. Ga hier naar uw persoonlijke online dossier.

 

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen