Snel en veilig zaken doen
vraagt om maatwerk.

 

Hoe plaatst u het online dashboardicoon op uw bureaublad.
Wilt u liever rechtstreeks inloggen op het online dashboard voor opdrachtgevers? Hier vindt u de instructie om het online dashboardicoon op uw bureaublad, in uw taakbalk of in Windows 10 start te plaatsen. U hoeft dan niet meer via onze website naar het online dashboard, maar via het icoon komt u rechtstreeks op het online dashboard.

Plaats icoon op uw bureaublad.
Het icoon op uw bureaublad met de browser Internet Explorer.
U gaat naar deurwaarders.com en navigeert naar het onderdeel online dashboard. U gaat met uw muis op een blanco deel van de pagina staan en klikt op uw rechter muisknop. U selecteert ‘snelkoppeling maken’.

online dashboardicoon plaatsen


Het icoon op het bureaublad plaatsen met de browser van Chrome. U gaat deurwaarders.com en navigeert naar het onderdeel online dashboard. U gaat met uw muis naar de drie de 3 puntjes rechtsboven en selecteert 'meer hulpprogramma's'. Daarna klikt u op ‘snelle link maken’.

online dashboardicoon plaatsen


Meer informatie om het icoon via de browser van Safari
 op uw bureaublad plaatsen vindt u hier.


Plaats icoon in uw taakbalk of in het startmenu van Windows.
Om het icoon in uw Windows start menu of taakbalk te zetten moet u gebruik maken van de internet browser Edge. U opent de browser Edge en gaat naar deurwaarders.com. U navigeert naar het online dashboard en ziet rechtsboven in de browser drie stippen staan. Als u daarop klikt, kunt u klikken op ‘Deze pagina vastmaken aan de taakbalk’ of ‘Deze pagina aan start vastmaken’.

online dashboardicoon plaatsen 

 

Opdrachtgevers vormen voor ons
het middelpunt.

Onze opdrachtgevers zijn zowel MKB bedrijven als (inter-) nationale organisaties. Daarnaast werken wij voor de overheid- en semi-overheids-instanties en organisaties als woningbouwverenigingen, uitvaart-verzorgers, zorgverzekeraars, nutsbedrijven, banken en particulieren.

Laatste publicaties en belangrijkste onderwerpen